ep archivo   recurso de pharmamar
PHARMAMAR - Archivo

Sever correctiu borsari per a PharmaMar, que perd gairebé tot el que ha guanyat a l'abril sense que s'hagi conegut cap notícia ressenyable sobre la companyia biofarmacèutica.

  • 29,82€
  • 2,97%

Les accions de PharmaMar baixen a prop del 7%, fins a nivells de 72 euros, molt a prop del preu a què van començar a cotitzar al mes d'abril.

"PharmaMar podria iniciar una correcció important després d'aconseguir revaloritzar-se un 70% durant els darrers dos mesos. Entra dins de la normalitat que la companyia es prengui un respir i és molt probable que puguem acabar veient un atac al nivell dels 65 euros, preus on conflueix la mitjana de 200 sessions", explica César Nuez, analista de Bolsamanía i responsable de Trader Watch.

Tot i això, aquest expert afegeix que "les perspectives tècniques a mitjà termini han millorat i no descartem acabar veure un atac als 83,40 euros després d'una parada al camí",

Per tant, la correcció del valor s'ha d'emmarcar dins del gran ral·li borsari que l'ha portat a revalorar-se un 70% en poc temps. A la borsa, els preus es mouen en dents de serra i els valors solen fer moviments d'aquest tipus, sobretot PharmaMar, que es caracteritza per una gran volatilitat en els seus moviments diaris.

Noticias relacionadas

contador