luis mora pharammar

PharmaMar ha anunciat aquest divendres el cobrament de 25 milions de dòlars (22 milions d'euros) per part del seu soci als Estats Units, Jazz Pharmaceuticals, després d'assolir la primera fita comercial establerta al seu contracte de llicència en relació amb les vendes de l'exercici 2021.

  • 35,94€
  • -2,12%

La companyia va signar un acord de llicència amb Jazz Pharmaceuticals per a lurbinectedina als Estats Units i Canadà; aquest acord incloïa fins a 1.008 milions de dòlars en pagaments inicials i pel compliment de certes fites.

PharmaMar ja ha rebut 327 milions de dòlars, dels quals 200 milions corresponen a la signatura del contracte, 100 milions a l'aprovació accelerada de lurbinectedina als Estats Units, 2 milions a les activitats canadenques i els 25 milions recents per la consecució d'una fita comercial als Estats Units.

Lurbinectedina va obtenir una aprovació accelerada com a tractament en segona línia de càncer de pulmó microcític el juny de 2020 als Estats Units.

Després del pagament recent de 25 milions de dòlars, PharmaMar podria rebre pagaments addicionals per fites reguladores de fins a 153 milions de dòlars i pagaments addicionals per fites comercials de fins a 528 milions de dòlars relacionats amb la consecució de determinades fites als Estats Units i Canadà.

Noticias relacionadas

contador