ep archivo   aerogenerador de siemens gamesa marino
SIEMENS GAMESA - Archivo

A Siemens Energy ja li està passant factura el cas Gamesa. Deutsche Bank manté la seva recomanació de comprar a l'energètica, però rebaixa el preu objectiu des dels 39 fins als 37 euros per acció, xifra que segueix oferint un gran potencial alcista des dels seus nivells actuals (24,55 euros).

  • 18,05€
  • 0,00%

"Descomptem així la recent pèrdua de valor de Siemens Gamesa, de la qual Siemens Energy posseeix el 67% del capital", expliquen els analistes del banc alemany.

A això se suma "el mal acompliment recent de la pròpia Siemens Energy al parquet, reflectint així certa pressió per anàlisi tècnica, a més de veure arrossegada per la gran correcció dels valors 'verds'", afegeixen els experts de Deutsche al seu últim informe.

"Els seus fonamentals, però, segueixen millorant", reconeixen. "El creixement de les seves comandes és sòlid i tenen davant seu una sèrie d'inversions de gran escala gràcies als programes d'estímuls, que esperen seguir endavant", postil·len des del banc.

El serial de Gamesa va arribar aquest dimarts al seu punt més àlgid amb la CNMV suspenent la seva cotització fins que Siemens aclarís les seves intencions, és a dir, si com s'estava rumorejant té o no pensat llançar una OPA d'exclusió sobre la cotitzada espanyola.

Finalment, Siemens va sortir del pas per desmentir aquestes informacions assegurant que, de moment, no té pensat realitzar tal moviment.

Noticias relacionadas

contador