ep varias personas esperan para entrar a una oficina del banco santander durante el inicio de la
Marta Fernández - Europa Press
4,75€
  • -0,03€
  • -0,66%

Banco Santander ha reduït l'afectació de l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO), en ampliar fins a 1.200 persones les que no abandonaran l'entitat, sinó que seran reubicades a empreses del grup, han informat fonts sindicals després de la reunió d'aquest dimarts.

El banc havia plantejat un ERO per a 5.090 treballadors, dels quals 1.090 serien reubicats i la resta abandonarien l'entitat. Ara, aquest segon grup s'incrementa fins als 1.200 empleats, dels quals 900 es mouran a empreses del grup i 300 a Santander personal.

Així mateix, l'entitat ha acceptat aquest dimarts mantenir les primes d'adhesió, a falta de concretar la proposta, així com retirar la mobilitat geogràfica de 400 quilòmetres i entre illes i limitar la mobilitat màxima a 150 quilòmetres.

CCOO considera que aquests avenços "segueixen sent totalment insuficients" i continua exigint una reducció de l'perímetre de destrucció d'ocupació. Així mateix, el sindicat ha sol·licitat alguna eina de previsió social per als afectats per traspàs a empreses del grup. La propera reunió serà el 3 de desembre.

Noticias relacionadas

contador