ep la presidenta del grupo santander ana botin durante su intervencion en el evento del segmento de
Jesús Hellín - Europa Press
4,52€
  • 0,02€
  • 0,41%

Banc Santander ha posat en marxa 'All Access', una proposta comercial que permetrà als seus clients de banca privada accedir a una plataforma global de productes i serveis a nivell internacional, informa Expansión.

Els alts patrimonis han de ser reconeguts com a clients de banca privada als deu grans mercats del grup i rebran suport a la xarxa de banquers i oficines que Santander té desplegada a Espanya, Regne Unit, Polònia, Portugal, Suïssa, EUA, Mèxic, Brasil, Xile i Argentina.

'All Access' combinarà serveis bancaris i altres de valor afegit de caràcter no financer. Amb aquest pas, Santander dona empenta a un segment que és atractiu per a la banca pel seu perfil d'alt creixement i elevada rendibilitat.

Els alts patrimonis, a més de tenir la consideració de client global, tindran assistència personalitzada per obrir un compte en qualsevol país, i accediran a targetes premium amb serveis exclusius com l'avançament d'efectiu. Un altre reclam, informa Expansión, serà l'eliminació de comissions en les compres realitzades en moneda estrangera o els càrrecs per transferències internacionals.

En l'oferta no financera, els alts patrimonis tindran accés a serveis exclusius als Work Cafè, el format d'oficina que Santander ha anat implantant i que ofereix espais de treball compartit i cafeteria. Aquesta part del projecte encara està en fase pilot.

Noticias relacionadas

contador