ep garmin paysantander
GARMIN PAY Y SANTANDER

Santander ha arribat a un acord amb Garmin perquè els clients de l'entitat que disposin de targetes Mastercard puguin pagar amb els seus dispositius mitjançant Garmin Pay i operar amb caixers automàtics a través d'aquesta tecnologia. Aquests pagaments seran compatibles amb qualsevol comerç o servei que disposi de TPV sense contacte (contacless) i es podran fer directament des del rellotge intel·ligent de l'usuari.

  • 4,57€
  • 0,13%

La tecnologia Garmin Pay, incorporada en diversos portables de Garmin, permet realitzar pagaments sense portar el telèfon o diners a la cartera. Per poder activar aquesta solució, cal descarregar l'aplicació Garmin Connect al terminal i donar d'alta les targetes Mastercard de Santander.

Segons han assegurat l'entitat i el fabricant en un comunicat, el cobrament es realitza sota "els més estrictes" protocols de seguretat i privacitat. El número de targeta tampoc queda guardat ni al dispositiu ni als servidors, i tampoc es transmet al personal dels establiments en què la faci servir l'usuari.

Garmin ha tancat diversos acords durant els últims mesos i, a més de les targetes Mastercard i els caixers de Santander, el seu sistema és compatible amb el servei de banca en línia d'Openbank, filial digital de Santander, amb les targetes Visa de CaixaBank i amb Boon by Wirecard.

Noticias relacionadas

contador