ep ofinina de banco santander en bilbao
EUROPA PRESS - Archivo
4,73€
  • 0,16€
  • 3,45%

Santander vol captar els clients de majors de 65 anys i per això ha llançat un nou servei que ofereix assegurances, teleassistència i altres productes i serveis financers i no financers adaptats a aquest col·lectiu per nou euros al mes. Estarà disponible a partir del 20 de novembre.

Segons ha informat l'entitat, la gamma Santander Sènior posa el focus en respondre a les necessitats de planificació, estalvi i seguretat d'aquest segment de població, el pes del qual augmentarà fins al 25% el 2030 amb la incorporació de la generació 'baby boom' a l'edat de jubilació.

L'oferta integra un servei sènior per nou euros al mes que inclou un equip de teleassistència o botó de socors per a emergències, transferències il·limitades des de l'oficina, una assegurança de garantia per accidents en cas de cremades, fractures i traumatismes i tres serveis d'assistència, un tecnològic, un altre per a les gestions del dia a dia i cures personals i un altre servei d'optimització de rebuts.

ASSEGURANÇA DE DEPENDÈNCIA

Així mateix, el banc posa a disposició d'aquest col·lectiu una assegurança de dependència que permetrà als clients beneficiar-se de fins a 1.500 euros mensuals de renda vitalícia davant de situacions de dependència severa o gran dependència, i que es podrà rebre els tres primers mesos junts.

Aquesta assegurança es pot contractar entre els 55 i els 75 anys, amb una carència de tres anys en el cas d'Alzheimer i demències, i un any per a la resta de malalties. A més, tots els clients sènior disposaran d'avantatges com descomptes del 3% en viatges El Corte Inglés i ofertes de rènting en béns necessaris per mitjà de Bansacar.

La directora de màrqueting i desenvolupament de negoci de banc, bha explicat que Santander està apostant per un posicionament estratègic amb un col·lectiu "molt rellevant" de la població i dels seus clients. "Com a part de la nostra estratègia de banca responsable, ens sentim compromesos en oferir-los solucions no només financeres, sinó també no financeres, per facilitar-los el seu dia a dia", ha explicat.

Noticias relacionadas

contador