ep imagen del nuevo logo del bbva sobre una oficina de la compania en madrid
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo
10,65€
  • 0,10€
  • 0,95%

Els experts de Barclays publiquen aquest divendres un informe al qual revisen les seves valoracions de Santander, BBVA i CaixaBank després dels seus resultats. També analitzen Bankia després de reunir-se amb els responsables de la companyia.

"Mantenim les nostres recomanacions de 'sobreponderar' per a CaixaBank i Santander i de 'neutral' per a BBVA i Bankia", indiquen. En el cas de l'entitat càntabra, rebaixen el seu preu objectiu fins als 4,60 euros des dels 4,90 euros (el nou preu està encara un 21% per sobre del preu de cotització actual) a causa del seu dèficit de capital. Respecte a BBVA, eleven el seu preu objectiu fins als 5,50 euros des dels 5,40 euros per reflectir unes majors estimacions. Finalment, mantenen CaixaBank com a favorita a Espanya (preu objectiu de 3,20 euros).

"(BBVA) va presentar uns resultats del tercer trimestre millors de l'esperat i reiterava les seves estimacions a les àrees principals i amb una previsió millor que la prèvia a Turquia. Elevem les estimacions després d'aquests resultats, però continuem veient més valor en CaixaBank i Santander a causa del seu potencial alcista respecte als nostres preus objectius i la seva menor exposició als mercats emergents", expliquen aquests experts.

ELS INVERSORS NO CONFIEN EN BANKIA

En el cas de Bankia, Barclays reitera el seu consell de 'neutral' i el seu preu objectiu d'1,70 euros després de reunir-se amb el seu director financer, Leopoldo Alvear.

"Creiem que els inversors es mantenen cauts amb Bankia per la seva sensibilitat als tipus i a l'Euribor. b", assenyalen aquests analistes.

Noticias relacionadas

contador