ep ana botin presidenta banco santander 20181121200901
BANCO SANTANDER
4,85€
  • 0,10€
  • 2,16%

Santander ha decidit ficar-se al mercat del lloguer i ampliar l'oferta de productes orientats als joves d'entre 18 i 31 anys beneficiaris del Compte Smart. Entre ells es troben préstecs per al pagament de la fiança d'un habitatge o avals per al lloguer que el client podrà contractar a canvi d'un pagament d'entre 12 i 44 euros al mes.

El banc que presideix Ana Botín ofereix als clients del Compte Smart, sota un nou catàleg anomenat Smartbank, ser el seu avalador per garantir al propietari l'abonament del lloguer en cas d'impagament. Les tarifes van des dels 12 fins als 44 euros al mes, depenent de l'import pel qual es vulgui demanar l'aval: fins a 2.000 euros (cost de 12 euros mensuals), fins a 5.000 euros (22 euros) o fins a 10.000 euros (44 euros).

A més, inclou una opció de 'garantia personal', per a la qual no està establerta una tarifa. En tot cas, l'aval no podrà superar l'import màxim que tingui preconcedit el client, una quantitat que calcula el banc basant-se en determinats paràmetres que coneix del mateix client.

"Si vols llogar un pis, és possible que el propietari et demani un aval. Si no us el demana, pots oferir-l'hi tu. Quan s'assabenti que és SmartBank que t’avala, segur que ho accepta". Així ofereix l'entitat el producte en una pàgina creada específicament per a la promoció de Smartbank.

Santander, segons ha explicat en un comunicat, vol ajudar els joves a accedir al seu primer habitatge i a la seva primera feina, per la qual cosa la seva gamma de productes de Smartbank inclou també un servei d'assessorament gratuït i personalitzat per millorar el currículum vitae dels seus clients.

L'entitat ofereix aquest Compte Smart, integrat a l’'univers 123' del banc, des d'abril de 2017. Ho fa en dues modalitats: una gratuïta i una premium. Aquesta última inclou bonificacions al pagament amb targeta, però exigeix ​​el pagament d'una comissió mensual de 2 euros.

Noticias relacionadas

contador