• Aquests experts mantenen sense canvis les seves estimacions de benefici per acció
ana patricia botin santander portada
SANTANDER

Els experts de JP Morgan consideren que la reacció "exagerada" dels títols de Santander després de conèixer els comptes de l'entitat converteixen el banc en una "oportunitat de compra". Reiteren el consell de sobreponderar i recalquen que el banc ofereix "un atractiu risc/recompensa a causa del seu palanquejament als mercats emergents, la diversificació, el potencial de creixement orgànic i la seva evolució en el compliment d'objectius".

  • 4,75€
  • -0,11%

"Reconeixem que el 10,7% proforma de 'CET1 FL està per sota de les seves parelles, però una ràtio de palanquejament del 5,1% FL és superior", expliquen des de JP Morgan. "Considerem la reacció del preu de les accions exagerada i ho veiem com una oportunitat de compra", afegeixen.

Aquests analistes mantenen les seves estimacions de benefici per acció (EPS, per les sigles en anglès) sense canvis, "ja que els costos més baixos i la forta evolució als mercats emergents compensen la feble tendència del marge d'interessos a Espanya".

Des de JP Morgan assenyalen, a més, que Santander està ben encaminat per complir els seus objectius de 2018, alhora que "donen la benvinguda a la integració de Banc Popular, que té lloc abans del previst".

"Mantenim la nostra recomanació en sobreponderar i el nostre preu objectiu en 7 euros. (...) Creiem que Santander té una valoració atractiva enfront dels seus parells i és la nostra primera elecció a Espanya", conclouen aquests experts.

Santander va caure un 3% aquest dimarts després d'anunciar una millora del seu benefici net al primer trimestre del 10%, fins als 2.045 milions d'euros. En general, els analistes assenyalen que els comptes estan en línia amb el previst, però no agrada la debilitat dels marges i la pitjor evolució al Regne Unit. Per contra, agrada la bona evolució a Llatinoamèrica, especialment al Brasil. A més, el banc va comunicar que els consells d'administració de Santander i Banc Popular han aprovat la fusió per absorció del segon per part del primer.

Noticias relacionadas

contador