ep archivo   logo de banco santander 20240214155623
BANCO SANTANDER - Archivo

Banco Santander, a través de l'instrument Moon GC&P Investments, adquirirà el 38,2% de tres hotels de Meliá per un total de 300 milions d'euros, segons la informació remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 4,75€
  • -0,06%
  • 7,74€
  • -1,96%

D'aquesta manera, el vehicle d'inversió propietat de Santander ha "formalitzat un acord" amb Meliá, pel qual es compromet a adquirir l'11 d'abril una participació del 38,2% a una filial de la cadena hotelera que té tres immobles en possessió.

L'operació s'articularà mitjançant la creació de noves participacions socials tipus B de caràcter preferent al si de la filial.

Aquesta filial és propietària, de forma directa o a través de subsidiàries, dels hotels Me London (Londres), Gran Meliá Palacio de Isora (Tenerife) i Meliá Cala Galdana (Menorca), que continuaran sent operats per societats del Grup Meliá.

La cadena hotelera ha destacat que els tres establiments són “singulars i de reconegut prestigi”, i que, a més, es troben en “ubicacions extraordinàries i amb un estat de conservació i posada en valor òptim”.

Aquesta operació s'emmarca en els objectius estratègics de Meliá, amb què la companyia pretén "mantenir la fortalesa del seu balanç consolidat".

Alhora, la copanyia té la intenció de continuar ampliant la seva oferta hotelera. El seu conseller delegat, Gabriel Escarrer, va assegurar setmanes enrere que la companyia busca aliances amb inversors per obrir almenys 20 hotels el 2024, i també que la prioritat ara mateix és enfortir el balanç mitjançant la reducció de deute. Els analistes no han trigat a valorar aquesta intervenció, i consideren que la línia que vol seguir l'hotelera és una cosa "positiva".

Noticias relacionadas

contador