hipotecas-mixtas

Enmig del caos interpretatiu per les decisions del Tribunal Suprem, els bancs no saben a què atenir-se. De moment, Santander, BBVA i Bankia han suspès a les seves pàgines web l'apartat relatiu a les hipoteques, tot i que la concessió d'aquest tipus de préstecs no ha parat, segons ha pogut saber Bolsamanía.

En principi, la congelació dels apartats referits a hipoteques de les pàgines web d'aquestes tres entitats es deu a una actualització de les condicions de concessió de préstecs. Després de la sentència del Tribunal Suprem de dijous que establia que la despesa corresponent a l'Impost d'Actes Jurídics Documentats (AJD) ha d'assumir el banc i no el client, els bancs han decidit prendre aquesta mesura per no oferir informació errònia als clients, segons expliquen.

No obstant això, el propi Suprem, després de rectificar ahir una jurisprudència establerta el passat mes de febrer, avui mateix ha volgut posar en suspens la seva decisió. El president de la sala que va dictar sentència ha decidit convocar el ple perquè ratifiqui o rectifiqui la decisió comunicada dijous, "tenint en compte la seva enorme repercussió econòmica i social". Davant d'aquest gir a l'assumpte, les entitats no saben encara quan s'actualitzarà la informació sobre hipoteques que ofereixen a les seves webs.

Noticias relacionadas

contador