ana-botin-es-presidenta-banco-santander
Banco Santander

Santander ha confirmat aquest dimarts que ha arribat a un acord amb el Grup Aegon en virtut del qual aquest serà el futur soci assegurador del Banc Santander a Espanya per als negocis de vida-risc i diversos rams d'assegurances generals després de la integració de Banc Popular a Santander, tal com avançava a primera hora Bolsamanía.

  • 4,52€
  • 0,41%

L'acord amb Aegon ha estat assolit després d'un procés en el qual han participat diversos grups asseguradors, ha explicat l'entitat.

El banc ha afegit que els termes finals i el perímetre sota els quals es realitzarà el mateix amb Aegon estan subjectes a diverses condicions i al procés de terminació de l'aliança entre Banc Popular i el Grup Allianz a Espanya per la qual cosa no és possible determinar amb certesa en aquest moment el resultat d'aquestes operacions.

No obstant això, Banc Santander estima que el seu impacte combinat en el capital CET1 fully loaded i en el compte de resultats del grup no serà significatiu.

Bolsamanía avançava aquest dimarts que la batalla entre Santander, Aegon i Allianz per la ruptura de l'aliança que aquesta última mantenia amb Popular estava a punt de resoldre, ja que tothom cediria en les seves pretensions. Encara que l'entitat càntabra no ha donat detalls, Bolsamanía explica que Aegon pagarà més del que oferia inicialment pel 60% de la societat conjunta Allianz-Popular mentre que Allianz es conformarà amb menys del que demanava. A més, Santander posarà diners per aconseguir tancar l'acord i oblidar-se dels tribunals.

Noticias relacionadas

contador