• Els resultats de Samsung es publicaran a finals d'aquest mes
procedure-judiciaire-de-samsung-bioepis-contre-abbvie

El gegant tecnològic Samsung ha avançat que el seu benefici operatiu en el quart trimestre de l'any augmentarà un 49,8% respecte a l'any anterior, fins als 9.200 bilions de wons coreans (7.760 milions de dòlars) en el qual seria el major increment del benefici operatiu en mes de tres anys. La companyia ha dit que els ingressos, per contra, seguiran mostrant pocs canvis i se situaran en 53 bilions de wons.

  • 143.150,00p
  • -0,38%

Els resultats de Samsung es publicaran a finals d'aquest mes. Aquesta espectacular projecció en els guanys subratlla el fet que Samsung ha passat de ser una companyia que depèn fonamentalment de les vendes de telèfons intel·ligents a convertir-se en una tecnològica que es beneficia també de la fabricació de components de mòbils.

Per Samsung, aquest canvi en el nucli de negoci cap a erigir-se en una empresa centrada en la fabricació de components arriba en un moment crític, ja que ha de fer front al dany que va suposar la retirada de 2,5 milions de telèfons modelo Galaxy Note 7 l'any passat. Samsung va retirar l'smartphone de les botigues amb prou feines dos mesos després del seu llançament, enmig dels informes que indicaven que alguns d'aquests dispositius s'incendiaven.

Fuentes de Samsung han anticipat que el cost per les cancel·lacions relacionades amb la retirada del seu model Galaxy Note 7 ascendirà, almenys, a 5.000 milions de dòlars.

Samsung ha arribat a obtenir prop de tres quartes parts dels seus guanys de la seva unitat mòbil, ja que els consumidors de tot el món no han parat d'adquirir nous telèfons intel·ligents. Ara, a mesura que el creixement de les vendes de telèfons intel·ligents ha disminuït en molts mercats, Samsung ha compensat aquesta desacceleració venent xips de memòria i panells de visualització que formen part dels dispositius fabricats pels seus competidors, com Apple.

Noticias relacionadas