• Aquesta compra estarà finançada amb liquiditat disponible i s'espera tancar abans de la finalització de l'exercici 2017
ep jose luis martinez dalmau presidentesaeta yield
SAETA YIELD

Saeta Yield ha aconseguit un acord amb ProCME, filial portuguesa del Grup ACS, per adquirir Lestenergia - Exploração de Parcs Eòlics, S.A. (“Lestenergia”), una cartera de nou parcs eòlics amb un total de 144 MW en operació situats a Portugal. Aquesta operació implicarà un desemborsament total d'aproximadament 104 milions d'euros pel 100% dels fons propis de Lestenergia (el que suposa un valor empresarial total de 186 milions d'euros).

  • 12,18€
  • 0,00%

Segons informa Saeta Yield, signatura de renovables participada per ACS, a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) aquest acord està subjecte al compliment de certes condicions suspensives, i s'espera tancar abans del final de l'exercici 2017. "Aquesta adquisició serà finançada amb efectiu i fons provinents de la Revolving Credit Facility del Grup", apunta el seu comunicat.

Els parcs eòlics de Lestenergia estan situats en els municipis de Guarda i Castelo Branco i compten amb una mitjana de 9 anys de vida operativa. Els parcs es troben adscrits al sistema regulatori i tarifari Portuguès, el qual compta amb una tarifa de feed-in-tariff de 15 anys, i un sistema cap-and-floor durant altres 7 anys addicionals.

Aquesta compra serà finançada amb liquiditat disponible i s'espera tancar abans de la finalització de l'exercici 2017. Amb aquesta compra, la segona que realitza en l'exterior aquest any després de la compra el maig passat de Carapé I i II a Uruguai, Saeta Yield avança en la seva estratègia de creixement internacional i una menor dependència dels seus ingressos a Espanya.

Noticias relacionadas

contador