ep imagen del presidente de banco sabadel josep oliu durante la retransmision en streaming de la
EUROPA PRESS
1,51€
  • -0,01€
  • -0,89%

Sabadell s'esfonsa en borsa després de trencar les negociacions de fusió amb BBVA. Les seves accions s'han desplomat un 18% durant els primers moments de la negociació, abans de ser suspeses per subhasta de volatilitat; i ara baixen un 10%, fins als 0,36 euros.

Les accions de Sabadell es van disparar un 25% en una sola jornada quan el mercat va anticipar que mantenia negociacions amb el banc basc per a una operació corporativa.

No obstant això, ara els inversors surten del valor perquè desapareix la possibilitat que BBVA pagui una prima per controlar-lo.

Sabadell ha confirmat que se centrarà en Espanya i valora vendre TSB al Regne Unit després que el consell d'administració decidís, per unanimitat, donar per finalitzades les converses amb BBVA en no haver aconseguit les parts un acord sobre l'eventual equació de bescanvi de les accions de les dues entitats.

No obstant això, la situació per a Sabadell segueix sent complicada, ja que la crisi ha provocat una gran caiguda de la seva rendibilitat (el seu ROE s'ha enfonsat fins a l'1,8%). Abans de confirmar contactes amb BBVA, va anunciar un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que suposarà la sortida de 1.800 treballadors.

Noticias relacionadas

contador