ep archivo - recurso de grifols
GRIFOLS - Archivo

Els experts de Banc Sabadell han retallat el preu objectiu de Grifols fins als 27 euros per acció des dels anteriors 33,50 euros per títol, encara que han reiterat el consell de compra sobre la farmacèutica catalana.

  • 8,66€
  • 5,25%

Aquests analistes consideren que el negoci de Grifols, centrat en el plasma sanguini i que s'ha vist afectat per la pandèmia de Covid-19, ha tocat un "sòl a nivell operatiu", encara que justifiquen la retallada de valoració, perquè han revisat a la baixa la seva estimació d'Ebitda per al 2022 en un 12% "per reflectir una recuperació més lenta del subministrament de plasma".

En qualsevol cas, el preu de 27 euros implica un potencial alcista del 40% sobre el preu actual de mercat, cosa que justifica el consell de compra.

"Esperem un endeutament elevat el 2022, però veiem poc probable una ampliació de capital i malgrat les amenaces competitives seguim veient una equació rendibilitat-risc atractiva", argumenten.

"Amb tot", conclouen, "la solidesa de la demanda hauria d'obrir pas a una millora operativa el 2022 i una revaloració del valor, que cotitza un 42% per sota dels nivells preCovid".

Noticias relacionadas

contador