ep archivo   entrada a una oficina de banco sabadell en madrid
EDUARDO PARRA - EUROPA PRESS - Archivo

Els analistes d'HSBC han elevat el consell sobre Banc Sabadell fins a comprar des de mantenir i el preu objectiu fins als 0,85 euros des dels anteriors 0,70 euros per acció.

  • 1,69€
  • 3,27%

La nova valoració d'HSBC implica un potencial alcista del 25% per a les accions de l'entitat amb vista a aquest exercici. Sabadell va tancar l'any passat com un dels valors més rendibles de la borsa espanyola, encara que també cal apuntar que va ser un dels valors més baixistes el 2020.

Per anàlisi tècnica, "Banc Sabadell ha millorat el seu aspecte durant els primers compassos de l'any. Després d'un intent de canvi de tendència, a finals de l'any passat, el banc ha tornat al camí alcista. El trencament, el dia 7 passat gener, de la resistència dels 0,6470 euros, ens fa pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 0,7434 euros, màxims del passat any. Els bons nivells d'acumulació que podem apreciar en la sèrie de preus és un factor més que dona consistència a la seva tendència alcista actual”, explica César Nuez, analista de Bolsamanía.

160122sabadell

Noticias relacionadas

contador