ep archivo   entrada a una oficina de banco sabadell en madrid
EDUARDO PARRA - EUROPA PRESS - Archivo

Banc Sabadell ha aprovat el pagament d'un dividend de 0,03 euros bruts per acció amb càrrec als resultats del 2021, després d'obtenir un benefici net de 530 milions d'euros al passat any.

  • 1,47€
  • -2,20%

L'entitat ha afegit que preveu fer el pagament durant el segon trimestre del 2022, un cop sigui ratificat per la Junta d'Accionistes. "La rendibilitat per dividend als preus actuals se situa al 4,6%", assenyalen els experts de Bankinter, que han valorat de manera positiva les xifres presentades per l'entitat.

El que més agrada als analistes és que ha aconseguit millorar la seva ràtio de rendibilitat ROTE fins al 5%. Per al 2022, els directius del banc han assenyalat que esperen tancar l'exercici amb una ràtio ROTE "per sobre del 6%".

César González-Bueno, conseller delegat, ha comentat que "tanquem un bon exercici amb nou equip, governança, estructura organitzativa i pla estratègic. L'empenta comercial amb mètriques de rendibilitat, la transformació digital, així com el gir radical de TSB i l'acord laboral han contribuït a una millora substancial dels resultats”.

Així mateix, ha manifestat que "hem anticipat un any l'objectiu de rendibilitat del nostre pla i encarem amb optimisme el futur d'aquesta gran franquícia".

Noticias relacionadas

contador