ryanair-supprime-250-emplois-administratifs-en-europe

Ryanair ha demanat aquest divendres a Brussel·les que aturi l'"il·legal" rescat d'Holanda a KLM, filial holandesa de Air France. El rescat, de 3.400 milions d'euros, ha estat anunciat pel país recentment per salvar a l'aerolínia de la crisi del coronavirus.

"16 anys després de l'OPA d'Air France sobre KLM, cada ciutadà holandès ha de pagar ara 200 euros per aquest rescat i els francesos només n'hauran de pagar 100", assevera Ryanair al seu comunicat.

"Estem davant un acord molt pobre i Brussel·les no té problemes a llegir la cartilla a altres països de la UE sobre fiscalitat però, al mateix temps, trenca aquestes regles en permetre rescatar a KLM", segueix l'aerolínia. "Aquest rescat és també una cosa negatiu per a la competitivitat i els interessos del consumidor", afegeix.

"Per aquests 200 euros, cada ciutadà holandès pot comprar cinc bitllets d'avió de Ryanair enlloc de sortir al rescat de la fallida i ineficaç Air France-KLM", postil·la. "Demanem a la Comissió Europea que bloquegi aquest rescat que acabarà reduint la competència i llastrant al consumidor dels mercats holandès i francès", conclou.

Noticias relacionadas

contador