ryanair luton

Ryanair ha anunciat aquest dijous que invertirà 200 milions de dòlars (uns 173 milions d'euros) a l'aeroport de Luton a Londres. L'operació inclou la incorporació de dos avions més i sis noves rutes per l'hivern de 2018 a Alacant, Atenes i Barcelona, ​​Bolonya, Cork i Màlaga i més vols en la seva ruta existent de Vílnius.

Amb això, segons ha informat l'aerolínia irlandesa, a l'aeroport londinenc de Luton sumen ja sis aeronaus i es generaran més de 100 vols setmanals, 2,2 milions de passatgers i 1.650 llocs de treball.

Aquesta inversió suposarà més de 100 vols setmanals, 2,2 milions de passatgers

"Per celebrar aquestes noves rutes, estem llançant seients des de 14,99 lliures, disponibles per reservar des d'avui fins a la mitjanit del dilluns 27 d'agost, per a vols entre setembre i gener", ha anunciat David O'Brien de Ryanair i ha afegit que "aquests increïbles preus baixos s'esgotaran ràpidament".

Per la seva banda, el conseller delegat de l'aeroport de Luton, Nick Barton, ha assegurat que "la decisió d'ampliar la seva presència aquí és un testimoni de la nostra transformació en un aeroport internacional. Actualment estem duent a terme la major inversió en els nostres 80 anys de història per satisfer la demanda contínua de passatgers i brindar-los la millor experiència de viatge possible. El nostre treball continu amb aerolínies associades significa que els passatgers ara tenen més opcions de destinacions que mai. Esperem seguir treballant amb Ryanair per créixer i transformar-nos"

Noticias relacionadas

contador