ep los sindicatos protestanaeropuertomadrid-barajas adolfo suarez durant
Oscar del Pozo - Europa Press

Ryanair s'ha disculpat aquest dimecres mitjançant un comunicat amb els seus clients per enviar per error a prop de 190 xecs de compensació sense la firma d'autorització, cosa que ha impedit als receptors fer-los efectius.

  • 15,20€
  • -2,25%
La companyia de baix cost n’ha destacat la petita quantitat en haver estat expedits més de 200.000 documents d'aquest tipus el juliol

"A causa d'un error administratiu un minúscul nombre de xecs van ser enviats sense la signatura de confirmació", ha explicat la companyia, que n’ha destacat la quantitat petita en haver estat expedits més de 200.000 documents d'aquest tipus aquest mes de juliol.

Ryanair ha justificat aquest error per la intenció d'emetre al més aviat possible aquests xecs per als seus clients i ha assegurat que ja han tornat a ser enviats amb la firma pertinent.

Durant l'últim mes l'aerolínia ha cancel·lat els vols de més de 100.000 clients a causa de les vagues europees dels seus tripulants de cabina (TCP) i pilots, sense comptar les cancel·lacions i retards provocats per les vagues de controladors en països com França.

Noticias relacionadas

contador