ep niki lauda
17,08£
  • -0,44£
  • 0,00%

Ryanair ha anunciat aquest dimarts l'adquisició del 25% restant que encara no controlava de LaudaMotion. La irlandesa acaba així de fer-se amb el 100% de l'aerolínia de l’altre temps pilot i campió de Fórmula 1, Niki Lauda.

S'espera que la irlandesa porti a terme aquesta operació per a finals de desembre d'enguany. A més, LaudaMotion espera per la seva banda incrementar la seva flota a 25 nous avions per a l'estiu de 2019, 6 més.

L'aerolínia de Lauda amb base a Alemanya espera, a més, incrementar el seu trànsit de passatgers, des dels 4 milions actuals, fins als 7,5 milions per a març de 2021.

Per a això, LaudaMotion ha anunciat aquest dimarts que buscarà contractar 400 nous empleats en totes les seves àrees (des de pilots a tripulació de cabina).

El passat 20 de març de 2018, Ryanair va anunciar la seva aliança amb Lauda i LaudaMotion, en adquirir el 75% inicial de l'aerolínia. Ryanair proporcionaria suport financer i de gestió a Laudamotion. A més, va acordar arrendar sis avions per a la temporada d'estiu de 2018, cosa que permetrà així que LaudaMotion completi un extens programa amb 21 aeronaus.

El cost de la inversió per adquirir el 75% de LaudaMotion (en cas de ser aprovada per la Unió Europea), suposarà el desemborsament d'una quantitat inferior a 50 milions d'euros. No obstant això, Ryanair va acordar aportar 50 milions d'euros addicionals per a l'arrencada del primer any i els costos d'operacions.

Noticias relacionadas

contador