ep avionryanair 20180807144502
RYANAIR - Archivo

Ryanair ha cancel·lat aquest dimarts un 8% dels seus vols a escala mundial (190 d'un total de 2.400). El motiu, una vaga que la companyia qualifica d’"innecessària", portada a terme pels tripulants de cabina de l'aerolínia irlandesa a Espanya, Bèlgica, Holanda, Portugal, Itàlia i Alemanya.

  • 17,76£
  • -3,00%

L'aerolínia assegura que tots els clients afectats han rebut un missatge SMS per informar-los sobre aquest tema amb tres dies d'anticipació.

L'aerolínia es disculpa amb els 30.000 viatgers que es veuran afectats

Ryanair ha assegurat en un comunicat que "lamenta aquestes interrupcions convocades pels sindicats a petició dels empleats d'una aerolínia competidora".

D'altra banda, l'aerolínia recorda que "ha progressat significativament durant les últimes setmanes amb les nostres negociacions sindicals".

Finalment, la companyia es disculpa amb els 30.000 clients que probablement es veuran afectats el proper divendres 28. Amb tot, Ryanair assegura que més del 90% dels 2.400 vols a escala global que operarà aquest dia Ryanair, amb un total de 450.000 viatgers, no es veuran afectats per aquestes aturades.

EL SINDICAT BELGA CÀRREGA CONTRA RYANAIR

El sindicat belga CNE ha criticat aquest dimarts que la irlandesa Ryanair segueixi venent places per als seus vols programats per a aquest divendres, 28 de setembre, tot i la vaga de 24 hores convocada per a aquest dia pels tripulants de cabina de l'aerolínia de baix cost en almenys cinc països de la Unió Europea, incloent-hi Espanya.

"Això no fa sinó reforçar la nostra opinió que Ryanair no respecta res: ni els seus treballadors els quals explota i menysprea de manera escandalosa, ni les lleis de les quals es mofa amb total impunitat, ni els seus clients, els quals va a deixar desconcertats anul·lant els seus vols a l'últim minut sense alternativa", ha denunciat el sindicat en un comunicat.

Noticias relacionadas

contador