ep maletas turistas
GVA

Cada vegada són més les persones que viatgen amb Ryanair que estan optant per portar amb si dues maletes de 10 quilos en lloc d'una de 20 quilos, segons ha informat l'aerolínia. Per a un viatge en parella, els viatgers poden estalviar si tenen en compte això, ja que en registrar dues maletes de 10 quilos han de pagar 8 euros, un cost que augmenta fins als 25 euros si es fa només una de 20 quilos.

  • 17,52£
  • -1,95%

Els clients de Ryanair ja s'estan estalviant diners amb la nova opció d'equipatge, disponible per a tots els vols des de l'1 de novembre. “Hem notat que més clients que viatgen en reserves per a dues persones opten per la bossa de viatge de 10 quilos, gaudint de més estalvi”, apunten des de la companyia irlandesa. Aquesta maleta s'ha de registrar al taulell de lliurament d'equipatge de l'aeroport.

La nova política d'equipatge de Ryanair elimina l'equipatge de mà gratuït, de manera que els viatgers han de pagar una quantitat per portar amb si la seva maleta a la cabina de l'avió. Entre els canvis, a més de l'anterior esmentat, està que els clients de Priority Boarding poden continuar portant dues bosses d'equipatge de mà, mentre que els clients no prioritaris només poden portar una bossa de mà petita gratis.

"Seguim reduint el cost del viatge, mentre que la nostra nova política d'equipatge a partir l'1 de novembre significa que podem eliminar totes les bosses de mà gratuïtes i els retards relacionats amb els vols", afirma en un comunicat Ryanair.

Noticias relacionadas

contador