ep avion ryanairaeropuerto seve ballesterossantander
GOBIERNO
17,52£
  • 0,00£
  • 1,58%

Es compleix una setmana des que entrés en vigor la nova política d'equipatge de Ryanair per la qual obliga els viatgers a pagar per portar una maleta de mà als avions. Durant aquest temps, l'aerolínia assegura que "ja ha millorat la puntualitat i ha estat ben rebuda pels clients i els aeroports de tot Europa".

El 88% dels vols de Ryanair han arribat a temps des de l'1 de novembre, en comparació amb el 77% durant els set dies anteriors al canvi en la política, expliquen.

"Vam rebre molts comentaris positius dels nostres clients i aeroports" que la "nova política d'equipatge ha reduït les cues de seguretat i ha millorat l'experiència d'embarcament, amb un 11% més de puntualitat, ja que eliminem els retards relacionats amb els vols" pel fet que l'accés és "més ràpid" ja que "el volum d'equipatge de mà ha caigut", afirma en un comunicat el director de màrqueting de Ryanair, Kenny Jacobs.

"Fins al 50% dels clients continuen portant dues maletes de mà gratuïtes quan trien el nostre servei d'embarcament prioritari", afegeix.

En la nova política d'equipatge de l'aerolínia, els clients amb embarcament prioritari continuen portant dues maletes de mà gratuïtes a bord. Mentrestant, els clients no prioritaris només poden portar una maleta petita gratuïta. Si desitgen una segona maleta de 10 kg han de pagar 8 euros.

Noticias relacionadas

contador