ep instalacionesrolls-royce
ROLLS-ROYCE - Archivo

Rolls Royce es dispara un 18% aquest dilluns. La britànica avança amb ganes, tot i haver cancel·lat el dividend i abandonar les seves previsions per a la resta d'any. Des de Morning Star expliquen que "està tan barata que el preu pot més que les incerteses".

"Entre els 'profit warnings' i l'absència d'una narrativa d'empresa, el mercat s'ha tornat més i més escèptic pel que fa a la seva habilitat per assegurar el retorn de l'accionista", alerten, no obstant això, els experts d'aquesta firma.

"Malgrat els vents de proa," afegeixen, "nosaltres creiem que Rolls Royce està ben posicionada per capitalitzar el seu creixement actual i la generació de beneficis a mitjà i llarg termini".

Per demostrar que la seva tesi d'inversió és correcta, la companyia hauria de millorar les xifres de l'àrea de 'civil aerospace', a més de mantenir estables el benefici i el flux de caixa dels seus negocis de defensa.

Rolls Royce ha informat a més d'una forta caiguda de les vendes, concretament, d'un 27,2%, fins a 853 unitats, per la crisi del coronavirus.

Noticias relacionadas

contador