ep responsabledepartamenttimadrid yan beynon
Responsable del departament de TI de Madrid, Yan BeynonROCHE

Roche Diabetes Care ha triat Sant Cugat del Vallès (Barcelona) per instal·lar el seu centre digital global, una iniciativa amb la qual crearà més de 40 llocs de treball altament qualificats, ha informat en un comunicat aquest dimarts.

En concret, la companyia demanda per cobrir aquests llocs natius digitals altament qualificats amb experiència en gestió internacional de l'atenció de la salut, relacionats amb l'engegada de nous negocis en espais d'alta tecnologia, i la major part d'aquest equip s'haurà de cobrir mitjançant noves contractacions.

El nou 'hub' es dedicarà al disseny, construcció, implementació i manteniment de plataformes digitals amb les quals Roche Diabetes Care es comunicarà amb l'ecosistema de salut digital a tot el món, la qual cosa inclou el desenvolupament d'aplicacions d'eHealth, solucions de màrqueting digital i xarxes socials.

El vicepresident de Nous Models de Negocis i Solucions Digitals de Roche Diabetes Care, Yan Beynon, ha explicat que la companyia ha triat Sant Cugat per instal·lar aquest centre de solucions digitals després dels bons resultats registrats pel centre global de tecnologies de la informació el 2015 a la mateixa localitat.

"La capacitat innovadora i l'ecosistema tecnològic de la regió i el seu atractiu de talent són evidents, i ara s'està materialitzant en aquest Silicon Valley de l'àrea de Barcelona amb gran rapidesa i fermesa", ha destacat.

Ha afegit que, sumant les posicions en tots dos centres, s'han generat un centenar de llocs de treball fins al moment, entre ocupació directa i indirecte: "Per crear aquest nou ecosistema digital que pugui arribar a donar servei als 30 milions de persones actualment ateses per Roche Diabetes Care, necessitem atreure els millors talents disponibles".

Roche Diabetes Care és pioner en el desenvolupament de sistemes de monitoratge de glucosa en sang i líder mundial en sistemes i serveis de maneig de la diabetis, una de les malalties cròniques amb més nombre d'afectats a tot el món, gairebé 500 milions de persones, i per fer front a aquest repte la companyia centrarà les seves operacions digitals a Sant Cugat.

Noticias relacionadas

contador