ep antonio renom i javierpaz liderslcp adventure capital
Antonio Renom i Javier de Paz, líders de LCP Adventure CapitalLEVANTE CAPITAL PARTNERS

Levante Capital Partners, grup d'inversions industrials i assessorament estratègic, ha creat un fons de 'venture capital', anomenat LCP Adventure Capital, amb una dotació de 100.000 euros en la seva fase inicial.

Segons ha informat la companyia aquest dimarts en un comunicat, el fons neix amb la intenció de donar suport a la gestió d'empreses de recent creació en les quals la firma prendrà participacions minoritàries ajudant-les a créixer.

Levante Capital Partners també posarà a la disposició de les start-ups participades la seva unitat de serveis corporatius

Les start-ups hauran de comptar amb un component tecnològic molt alt i la firma valorarà factors tan importants com el lideratge dels projectes o l'equip, així com el sector en el qual s'enfoquen.

A més, Levante Capital Partners també posarà a la disposició de les start-ups participades la seva unitat de serveis corporatius per ajudar les noves empreses en el seu procés d'industrialització facilitant-los les eines i el suport necessari perquè puguin créixer de manera eficient a llarg termini.

La companyia ha assenyalat que amb la creació de LCP Adventure Capital s'assegura comptar amb diferents socis estratègics que ajudin a complementar i millorar l'ecosistema empresarial de Levante Capital Partners a llarg termini, aportant alt valor afegit a les propostes d'assessorament de la firma en tots els sectors en els quals es troba present.

Noticias relacionadas

contador