• El gegant de l'automoció va tancar el passat exercici amb un volum de negoci de 94.163 milions d'euros, la qual cosa es tradueix en una pujada del 2,2%

El consorci alemany BMW va obtenir el passat any un benefici de 6.910 milions d'euros, la qual cosa representa una pujada del 8% si es compara amb els 6.396 milions d'euros comptabilitzats durant el 2015, segons ha anunciat l'empresa durant la conferència anual de resultats, segóns informa 'Europa Press'.

El president de la corporació de Munich, Harald Krüger, ha assegurat que BMW va aconseguir el 2016 xifres històriques de facturació, vendes i benefici, al mateix temps que va indicar que la seva empresa està "completament centrada" a engegar l''Estratègia Number One-Next', que guiarà la signatura en el seu camí per convertir-se en automatitzada, connectada, electrificada i compartida.

BMW va aconseguir el 2016 xifres històriques de facturació, vendes i benefici

"Hem portat la nostra empresa centenària al període de dotze mesos més reeixit de la nostra història corporativa i hem registrat anivellis rècord en termes de facturació i beneficis per setè any consecutiu", ha afegit el directiu.

El grup alemany va tancar el passat exercici amb un volum de negoci de 94.163 milions d'euros, la qual cosa es tradueix en una pujada del 2,2% si es compara amb les xifres comptabilitzades al llarg de l'any precedent.

El benefici operatiu de la corporació va aconseguir 9.386 milions d'euros el 2016, un 2,2% menys, mentre que les seves matriculacions mundials d'automòbils es van situar en 2,36 milions d'unitats (+5,3%) i les de motos, en 145.032 unitats (+5,9%).

Al tancament de l'any passat, BMW comptava amb una plantilla mundial formada per 124.729 treballadors, la qual cosa representa una pujada del 2%, mentre que el seu marge operatiu va ser del 10,3%, tres desenes més que el registrat el 2015.

Per al 2017, el consorci alemany té previst que es mantingui la tendència de creixement de vendes, impulsada per la seva gamma de producte. "Preveiem un nou rècord de vendes el 2017, amb matriculacions lleugerament per damunt respecte a l'any anterior", ha assegurat Krüger.

El directiu ha indicat que la seva companyia sempre s'està reinventant i s'ha mostrat confiat que en els propers anys BMW implementarà de forma satisfactòria la transformació a l'hora de convertir-se en una empresa tecnològica per a la mobilitat i serveis 'premium'.

Noticias relacionadas

contador