ep repsol mantienebeneficio608 millonesun entornodesfavorableprecioscrudo
REPSOL - Archivo
15,44€
  • 0,07€
  • 0,46%

Repsol i els seus socis han començat a produir petroli en Buckskin, un jaciment situat en aigües profundes del golf de Mèxic nord-americà. La producció ha començat mesos abans del previst inicialment i amb una reducció de costos del 60% respecte al projecte de desenvolupament original.

Repsol participa amb un 22,5% en el consorci, liderat per LLOG Exploration Offshore, operador i controla el 33,8% del projecte. El jaciment també està participat per Beacon Offshore Energy Buckskin LLC (18,7%), Navitas Buckskin US, LLC (7,5%) i dues entitats gestionades per la Ridgewood Energy Corporation (17,5%).

En aquesta fase inicial de producció Buckskin arribarà a una producció de 30.000 barrils de petroli al dia. Repsol va descobrir el jaciment el 2009 a través d'un sondeig exploratori que va arribar als 8.763 metres de profunditat i es va convertir en un dels més profunds completats per la companyia fins a la data.

Repsol ha anat ampliant la seva presència al golf de Mèxic nord-americà des que comencés a operar a la zona el 2007. L'àrea compta amb un alt potencial d'hidrocarburs, infraestructures existents i un entorn d'estabilitat reguladora i alts estàndards de seguretat.

En aquesta prolífica zona, Repsol comparteix altres actius amb LLOG. Les dues companyies van signar recentment un acord que permetrà accelerar els plans i optimitzar les mètriques econòmiques d'altres projectes. A partir d'aquest acord, Repsol ha adquirit el 30% de Moccasin, mentre que LLOG s'ha convertit en l'operador de Lleó, on es preveu realitzar un sondeig de delineació durant la segona meitat de l'any que permetrà avaluar millor aquest descobriment de 2014.

Repsol ha anat ampliant la seva presència al golf de Mèxic nord-americà des que comencés a operar a la zona el 2007

La companyia està present als Estats Units des de 2006. El 31 de desembre de 2018, Repsol comptava amb una plantilla de 559 treballadors al país i tenia drets miners sobre una superfície total neta de 3.111 km2. La producció neta a finals del passat exercici va arribar als 113.539 barrils equivalents de petroli al dia de mitjana als Estats Units, mentre que les reserves provades netes es van situar als 419.200.000 de barrils equivalents de petroli.

"Aquesta fita és una demostració de l'èxit de les mesures d'eficiència adoptades per Repsol en la seva àrea d'Upstream, que es basen en una combinació de tecnologia d'avantguarda en els projectes d'exploració i producció d'hidrocarburs, disciplina financera i una major estandardització dels processos i captura de sinergies amb els seus socis, la qual cosa està permetent crear valor a llarg termini en un escenari de volatilitat dels preus del cru i del gas", ha comentat Repsol en un comunicat.

Noticias relacionadas

contador