• Repsol compta actualment a Bolívia amb drets miners sobre un total de 31 blocs
Antonio_Brufau
El president de Repsol, Antoni Brufau

El president de Repsol, Antoni Brufau, i el president de Bolívia, Evo Morales, s'han reunit aquest dijous 8 de juny a Brussel·les per ultimar un acord que permetrà a la companyia explorar un nou bloc al sud del país on es troben els principals camps productors, segons informa l'empresa en nota de premsa.

  • 14,73€
  • -1,57%
Repsol compta a Bolívia amb drets miners sobre un total de 31 blocs: 6 d’exploració i 25 en fase de desenvolupament i producció

El president bolivià ha expressat la seva satisfacció i confiança a Repsol com a operador al seu país, al mateix temps que el líder de la companyia n’ha reafirmat el compromís per seguir desenvolupant la seva activitat a Bolívia, a més de voler estudiar nous projectes de creixement mutu.

Al llarg de la trobada, Morales i Brufau s'han tractat diferents temes d'actualitat, com el del sector energètic a Bolívia. A més, han analitzat nous projectes d'interès conjunt, així com la posició estratègica del país bolivià al mercat llatinoamericà. D'aquesta manera, les dues parts han analitzat els plans de Repsol d'augmentar la producció i les reserves del país andí.

Repsol compta a Bolívia amb drets miners sobre un total de 31 blocs: 6 d’exploració i 25 en fase de desenvolupament i producció, segons explica la companyia. El 2016, la producció neta total de gas del grup al país va arribar als 2.390 milions de metres cúbics (mm³), fonamentalment al camp Margarita-Huacaya.

Noticias relacionadas

contador