ep archivo   vidrala 20211029125203
VIDRALA - Archivo

Els analistes de Renta 4 rebaixen la recomanació de Vidrala a mantenir des de sobreponderar, amb un preu objectiu de 72,1 euros, enfront dels 79 euros d'abans. Consideren que l'agreujament de crisi energètica a la Unió Europea juntament amb la supressió del recàrrec energètic "impactaran fortament els resultats del trimestre".

  • 106,60€
  • 0,76%

Redueixen la previsió d'EBITDA al voltant d'un 8%-9% per a aquest exercici i posteriors. "Aquesta rebaixa està produïda per una menor expectativa pel que fa a la recuperació del marge EBITDA, ja que, d'altra banda, hem augmentat la nostra previsió d'ingressos, en línia amb una previsió encara més agressiva pel que fa a la fixació de preus", expliquen.

Renta 4 recorda que va ser el 21 de juliol passat quan els seus experts van fixar la recomanació a sobreponderar. Des d'aleshores, la cotització de Vidrala ha baixat un 5,7%, "coincidint amb la publicació d'uns resultats que denotaven una recuperació important, juntament amb uns preus energètics que donaven mostres de suavitzar-se".

Tot i això, aquesta caiguda no ha estat negativa en termes relatius si es compara amb l'IBEX (-7,9%), IBEX Medium Cap. (-5,6%) i IBEX Small Cap. (-15,3%).

Creuen que les iniciatives adoptades per l'equip directiu de Vidrala "han estat encertades" i que els resultats "hauran de millorar als propers trimestres i de cara al 2023". Tot i això, la falta de visibilitat pel que fa als preus energètics "ens porta a preveure que la recuperació serà més lenta del que inicialment havíem anticipat".

Per aquest motiu, han decidit adoptar unes previsions que, "encara que apunten a una marcada recuperació de la rendibilitat a partir del quart trimestre i d'ara endavant, són més cautes quant a la magnitud i velocitat de la recuperació esmentada".

Noticias relacionadas

contador