ep archivo   vidrala 20211029125203
VIDRALA - Archivo

Vidrala és el títol del Mercat Continu que pitjor ho fa aquest dimarts a causa de la retallada de valoració de Citi, que n'ha rebaixat el preu objectiu des dels 70 euros fins als 45 euros i el seu consell de neutral a vendre. Vidrala cotitza actualment als 57,30 euros.

  • 95,50€
  • -1,95%

Vidrala va anunciar una caiguda del benefici del primer semestre del 30,8% al mes de juliol passat i un descens de l'EBITDA del 25,1%. La companyia destacava llavors el "complicat context actual", tot i que subratllava que les bases estructurals del negoci "es mantenen sòlides".

"Adaptarem de mica en mica la nostra gestió per garantir la rendibilitat de les nostres vendes, sota el suport d'una estructura de demanda naturalment sòlida. I tot això ho executarem garantint una estricta disciplina financera i una atractiva política de remuneració a l'accionista", ha assenyalat en el comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Les vendes del primer semestre de l'empresa, dedicada a la fabricació i la venda d'envasos de vidre per a la indústria alimentària, van pujar un 22,9%, fins als 650 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador