ep archivo   simulador de indra
INDRA - Archivo

Els analistes de Renta 4 han emès un informe molt positiu sobre Indra Sistemas, en què han elevat la seva valoració de manera molt important, un 33%, fins als 12,50 euros per acció des dels anteriors 9,40 euros per títol.

  • 18,20€
  • 0,55%

"Indra ha mostrat una gran millora operativa i financera durant els últims trimestres. D'una banda, l'impacte de la Covid-19 hauria de neutralitzar-se aquest any després de no haver pogut reconèixer fites de projectes des de l'inici de la pandèmia valorats en uns 100 milions d'euros", expliquen aquests experts.

D'altra banda, afegeixen, "la bona execució del pla d'eficiència anunciat durant el segon trimestre del 2020 està tenint l'impacte esperat i ja s'està notant en els resultats. A més, l'enfocament en projectes de més valor afegit, amb marges més elevats, s'està reflectint, especialment en la divisió de Minsait (IT)".

Així, consideren que "la visibilitat d'ingressos a nivell grup és elevada i segueix millorant. La cartera de comandes es troba en màxims històrics i la ràtio comandes/vendes últims 12 mesos també se situa a màxims".

Per això, han revisat a l'alça la seva "previsió d'ingressos per als propers 3 anys (21/23) i el marge EBIT +0,2, +0,7 i +0,2 punts percentuals, respectivament, de manera que l'EBIT milloraria una mitjana de 8%". Als anys posteriors, esperen una "millora progressiva del marge EBIT, que podria situar-se al voltant del 8,4% el 2027e, +0,9 punts percentuals enfront de la nostra anterior previsió".

A més, afegeixen que "la seva posició de deute net és còmoda (1,7 vegades l'EBITDA esperat per 2021) i esperem que caigui fins a 1,2 vegades al final d'any".

Finalment, descompten que "el 2022 Indra reprengui el pagament de dividends, una política que està suspesa des de 2014. Esperem que inicialment el payout sigui moderat (20% del benefici) i que augmenti progressivament. La companyia podria optar per realitzar un pla de recompra d'accions, si bé veiem difícil que el payout dels dos conceptes excedeixi al 40%; i 'completar' la volta a la remuneració a l'accionista amb adquisicions".

Noticias relacionadas

contador