ep archivo   fachada del edificio de la compania indra en madrid
INDRA - Archivo

L'Agència Europea per a la Gestió Operativa de Sistemes Informàtics de Gran Magnitud a l'Espai de Llibertat, Seguretat i Justícia (eu-LISA) ha seleccionat el consorci liderat per Minsait (Indra), una companyia d'Indra líder en Transformació Digital i Tecnologies de la informació, i en el qual participa Westpole, una companyia europea, especialitzada en el núvol, de serveis gestionats i automatització de processos de negoci, per a la prestació de serveis de prova i validació del programari del conjunt d'aplicacions i sistemes centrals de Justícia i Interior d'eu-LISA.

  • 18,07€
  • -1,58%

El contracte marc, d'un import de 180 milions d'euros per sis anys, té per objecte verificar i validar les activitats i aplicacions, així com assegurar la qualitat end-to-end dels requisits de desenvolupament i evolució dels sistemes empresarials bàsics sota la responsabilitat de eu-LISA.

Aquest contracte és el resultat del procés de licitació realitzat per eu-LISA (LISA/2019/OP/01 Transversal Engineering Framework (TEF) - Lot 4) en què han participat nombroses companyies multinacionals. Minsait té una participació del 70% en el consorci seleccionat i Westpole el 30% restant.

Eu-LISA té un paper fonamental en l'ecosistema d'organismes i agències de la Unió Europea. Durant els últims anys ha centrat els seus esforços en donar suport operativament i tecnològicament als països de la Unió Europea per garantir que els europeus puguin desplaçar-se lliurement per Europa amb els més alts nivells de seguretat.

La participació de Minsait i Westpole permetrà garantir la qualitat i l'eficàcia dels sistemes informàtics de gran magnitud eu-LISA, posats a disposició de tots els Estats membres de la UE, i participarà especialment en la posada en marxa del Programa de Fronteres Intel·ligents, que suposarà un model de gestió de les fronteres de la Unió Europea més modern, eficaç i segur.

Noticias relacionadas

contador