ep archivo   sede de faes farma
FAES FARMA - Archivo

Renta 4 ha baixat aquest dimarts la seva recomanació sobre Faes Farma a mantenir des de sobreponderar, en vista del menor potencial de revaloració que ofereix l'acció actualment i la manca de catalitzadors a curt/mitjà termini. Tot i això, en manté el preu objectiu de 4,75 euros per títol.

Faes Farma publicarà els resultats del tercer trimestre el proper dijous 27 d'octubre i des de l'entitat financera estimen que seran "més fluixos" com a conseqüència d'una sèrie de situacions que han anat en contra de l'evolució de la farmacèutica durant el semestre.

Els fets que han influït negativament són, segons destaca Renta 4, el venciment de patent de Bilastina a la UE, el venciment de l'acord de llicència de Ristaben/Ristfor (agost/setembre), la inexistència de resultats extraordinaris positius (al tercer trimestre del 2021 la companyia va registrar un ingrés per la cessió de la patent de Bilastina als EUA) i un entorn inflacionista al qual la companyia enfronta des de l'inici de l'exercici, però que en certs aspectes s'ha anat intensificant durant els mesos d'estiu.

Alhora, creuen que el fort creixement del negoci de llicències i el de les filials llatinoamericanes "contribuirà a compensar els vents de cara esmentats, però no serà suficient per evitar que la companyia registri caigudes del seu resultat operatiu en termes interanuals".

Renta 4 considera que aquesta situació s'hauria de mantenir de cara al quatre trimestre del 2022, però que Faes Farma serà capaç d'assolir les guies proporcionades al mercat a l'inici de l'exercici, però "aquesta vegada amb menys marge que en anys anteriors".

Noticias relacionadas

contador