• El grup tanca el primer trimestre amb un creixement en vendes del 6%
ep reig jofre 20170704112404
Europa Press

Laboratoris Reig Jofre cau un 3% al Continu aquest dimarts tot i guanyar un 8% més durant els tres primers mesos de l'any, segons un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 2,58€
  • 0,40%

El grup tanca el primer trimestre amb un creixement de les vendes del 6%, impulsat per l'augment de les línies d'antibiòtics (+16%) i complements nutricionals (+39%).

El grup tanca el primer trimestre amb un creixement en vendes del 6%

La companyia s'ha apuntat un EBITDA de 4,7 milions d'euros, un 10,7% més. Al seu torn, destaquen que "els nous llançaments de la filial francesa Forté Pharma al final de 2017 van permetre arribar a una excel·lent progressió de les vendes a França i Bèlgica".

El deute net de Reig Jofre es va situar als 21 milions d'euros i el nivell d'inversions durant els tres primers mesos de 2018 va arribar als 5,4 milions d'euros. Així mateix, la Junta d'Accionistes celebrada el passat 3 de maig va aprovar el repartiment d'un dividend sota el format 'script dividend', per un import màxim de 3 milions d'euros.

El volum de negoci de la farmacèutica va arribar als 46,5 milions d'euros, un 6,4% més que durant el mateix període de l'any anterior. L'àrea d'especialització tecnològica, que representa el 50,7% de la xifra de negocis, va presentar un creixement de l’1,3% durant els tres primers mesos de l'any.

Noticias relacionadas

contador