• La companyia continua així la seva política de retribució a l'accionista
ep presidentcataloniabio i conseller delegatreig jofre ignasi biosca
EUROPA PRESS

Laboratori Reig Jofre proposarà a la seva junta general d'accionistes, que se celebrarà el proper 3 de maig, una retribució mitjançant l'opció de 'scrip dividend' o dividend flexible, sistema pel qual ofereix rebre la retribució en accions de l'empresa o en efectiu.

  • 2,75€
  • 7,84%

D'aquesta manera, la companyia continua amb la seva política de retribució a l'accionista, que sigui al seu torn compatible amb els projectes de creixement en curs, segons ha informat aquest dilluns a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

La companyia continua així la seva política de retribució a l'accionista

Per això, el consell d'administració sotmetrà a aprovació de la junta d'accionistes un augment del capital social amb càrrec a reserves per un import determinable segons els termes de l'acord, mitjançant l'emissió de noves accions ordinàries de cinquanta cèntims de valor nominal i amb previsió d'assignació incompleta.

Després de l'aprovació, si escau, de l'esmentat dividend per part de la junta d'accionistes, el consell d'administració ha d'aprovar la seva execució, així com tots els detalls operatius al respecte, moment en el qual la companyia donarà a conèixer tots els detalls relatius a import, terminis i procediment.

Noticias relacionadas

contador