ep parque eolico de acciona energia
ACCIONA ENERGÍA

Els analistes d'RBC Capital Markets han reforçat la seva aposta per Acciona Energía, en reiterar el consell de sobreponderar el valor i elevar el preu objectiu fins als 43 euros per acció des dels anteriors 39 euros.

  • 109,20€
  • 4,10%
  • 19,27€
  • 2,72%

"Creiem que Acciona Energia és una bona manera d'aprofitar l'augment dels preus de l'energia, a causa de la seva exposició positiva a aquest catalitzador, principalment a Espanya", assenyalen aquests experts.

"Els fluxos més grans d'efectiu a curt i mitjà termini i la seva naturalesa de finançament independent podrien accelerar el creixement a llarg termini de la companyia", afegeixen.

En el cas d'Acciona, la matriu d'Acciona Energia, han reduït el consell fins a mantenir des de sobreponderar, amb una valoració de 185 euros per acció. A parer seu, l'augment dels preus de l'energia, sobretot a Espanya, "compensa els possibles efectes negatius en el negoci no energètic".

"No obstant", conclouen, "atès el limitat recorregut fins a la nostra valoració de 185 euros i la reducció del seu descompte sobre el preu de mercat, baixem el nostre consell".

Noticias relacionadas

contador