• Actualment, Quabit té en comercialització 1.600 habitatges repartits en 18 promocions
felixabanadesportada

Quabit ha signat un contracte de préstec per import de 15 milions d'euros i venciment a 3 anys amb determinats fons liderats per la companyia d'inversions Alpin Equities. La companyia ha fet aquest anunci una setmana després de comunicar la nova línia de crèdit de la companyia nord-americana Avenue Capital Group de fins a 40 milions d'euros.

  • 0,40€
  • -1,48%

Aquesta liquiditat addicional permetrà Quabit tancar en aquest exercici noves compres de sòls residencials que actualment té en fase molt avançada de negociació, així com atendre el desenvolupament i comercialització de 14 promocions immobiliàries, amb una facturació conjunta de gairebé 180 milions d'euros, segons ha explicat una nota.

Les condicions del préstec inclouen, en determinades circumstàncies, la possible conversió de tot o part del saldo viu del préstec en accions de Quabit.

Actualment, Quabit té en comercialització 1.600 habitatges repartits en 18 promocions, 13 de les quals han sortit a la venda aquest mateix any i en tan sols 4 mesos. La companyia està treballant actualment en el llançament comercial d'altres 9 promocions més.

Noticias relacionadas

contador