• L'acord també inclou la possibilitat de crear una societat conjunta participada per Avenue
ep felix abanades

Quabit Immobiliària ha signat un acord vinculant per a la concessió d'una nova línia de crèdit de fins a 40 milions d'euros per determinats fons assessorats per la companyia global d'inversió Avenue Europe International Management.

  • 0,40€
  • -1,48%

Aquesta nova línia de crèdit dota de liquiditat Quabit i té com a finalitat el pagament del preu en efectiu dels últims sòls residencials que la companyia presidida per Félix Abánades ha adquirit durant el mes de setembre.

L'acord també inclou la possibilitat de crear una societat conjunta participada per Avenue fins a un 25% i controlada de forma majoritària per Quabit per instrumentar a través d'ella la compra d'aquests sòls: concretament, les parcel·les edificables situades a Màlaga (Mijas), Balears i el Corredor del Henares, amb una edificabilitat conjunta de 269.394 metres quadrats per promoure 1.922 habitatges i valorats en 72,12 milions d'euros.

Segons l'opinió de Rich Furst, Chief Investment Officer de l'estratègia europea d’Avenue, "aquest acord reafirma el convenciment Avenue Capital pel mercat residencial espanyol, el seu gran potencial de creixement i rendibilitat, així com la nostra confiança en Quabit i en tot el seu equip gestor com a partner rellevant per continuar invertint en aquest sector".

Per la seva banda, el president de Quabit, Félix Abánades, destaca i agraeix "la confiança d’Avenue a la nostra capacitat d'execució, l'esforç realitzat per l'equip de la companyia a Espanya, així com la seva capacitat i agilitat en la presa de decisions, una cosa molt important en un sector tan dinàmic com l'immobiliari. A més, vull destacar l'excel·lent sintonia professional que des de sempre hem estat mantenint i que conforma una simbiosi perfecta per generar valor. D'una banda, Quabit té l'experiència, el coneixement del mercat i un equip expert que, unit al potencial d'inversió d’Avenue, ens dóna la capacitat per continuar creixent".

Noticias relacionadas

contador