ep felix abanades

Quabit Immobiliària realitzarà una ampliació de capital no dinerària per materialitzar el traspàs de sòls que farà el seu primer accionista, el grup Rayet, valorat en 30.140.000 d'euros, a canvi d'accions de la companyia.

D'aquesta manera, el grup de Félix Abánades reforçarà la participació de control de 20,9% que actualment té en la immobiliària que també presideix.

Quabit convocarà pròximament una junta extraordinària d'accionistes per aprovar l'ampliació, amb la qual també es donarà cobertura a les dues últimes operacions de compra de sòl del grup, que igual que aquesta va combinar el pagament en efectiu (amb fons procedents de l'acord amb Avenue capital) i el pagament en accions.

Durant aquesta ultima operació de sòl tancada amb el seu accionista de control, Rayet traspassarà a la immobiliària sòls residencials finalistes ubicats al Corredor de l'Henares, que sumen 131.000 metres quadrats de superfície i permetran construir-hi 1.053 habitatges, per un import de 30.140.000 d’euros.

La nova compra de sòl, la tercera només en aquest mes de setembre, s'emmarca al pla estratègic de creixement el 2021 que desenvolupa Quabit.

Així mateix, amb l'operació, Rayet pretén "redoblar" la seva confiança en aquest pla de negoci, atès que, segons assegura l'empresa, li traspassa els sòls "amb més potencial".

En concret, dels 301.140.000 que suposa l'operació, el 30% se sufragarà amb els recursos captats amb el fons i el 70% es pagarà amb accions de la companyia de pròxima emissió.

Des del començament del 2017, Quabit ha tancat operacions de compra de sòl a Madrid, Corredor de l'Henares, Màlaga i Balears per un total de 145 milions d'euros, amb una edificabilitat de 453.000 metres quadrats per desenvolupar-hi més de 3.500 habitatges.

Noticias relacionadas

contador