ep quabit suelo adquiridoguadalaja
QUABIT/ RAFAEL MARTIN SOLANO

Félix Abánades ha tancat aquest dimarts una línia de finançament de fins a 9 milions d'euros amb venciment el 2022. L'operació servirà per "cancel·lar el deute a curt termini subscrit per acudir a les últimes ampliacions de Quabit Immobiliària (+2,5%)".

  • 0,40€
  • -1,48%

L'operació s'ha dut a terme a través de la societat Restablo Inversions, propietat d’Abánades, tancant-la amb la companyia nord-americana Equities First Holdings.

L'operació es fa amb venciment en el proper any 2022

La línia de finançament serà d'un màxim de 9 milions d'euros i queda "garantida amb accions de Quabit Immobiliària, representatives com a màxim del 4,9% del capital social de la companyia".

L'operació s'articularà en diferents trams sota la forma de contractes de venda i pacte de recompra (REPO) d'accions de Quabit, amb venciment el març de 2022 i un tipus d'interès fix del 3,15%.

Amb aquesta operació, Félix Abánades "consolida financerament la seva posició accionarial en Quabit Immobiliària i cancel·la el deute a curt termini que havia sol·licitat per acudir a les últimes ampliacions de capital de la promotora, compassant els nous venciments amb el Pla Estratègic 2017-2022 de Quabit".

Noticias relacionadas

contador