• La companyia emetrà fins a 35 milions de noves accions
  • Els drets de subscripció preferent es desdoblaran del valor de l'acció i cotitzaran entre el 27 d'abril i l'11 de maig
ep promocionviviendasvpoquabitguadalajara
QUABIT/RAFAEL MARTIN SOLANO

La junta general extraordinària d'accionistes de Quabit ha aprovat un augment de capital de fins a un màxim de 70 milions d'euros i l'emissió de fins a 35 milions de noves accions que començaran a cotitzar el pròxim 31 de maig. Així, segons ha comunicat l'empresa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), la societat augmentarà capital per un import efectiu total màxim de 63 milions d'euros, entre nominal i prima d'emissió.

  • 0,40€
  • -1,48%

Els 35 milions de noves accions tindran dret de subscripció preferent per a tots els accionistes actuals. Tindran un valor nominal de 0,50 euros, més una prima d'emissió d’1,30 euros per acció, de manera que el preu final de subscripció és d’1,8 euros. D'aquesta manera, l'ampliació serà de 7 accions noves per cada 22 antigues, i es tindrà un dret de subscripció preferent per cada acció existent de la companyia.

Les accions de la immobiliària han tancat amb caigudes del 3,64%, als 2,12 euros.

CALENDARI PER A L'AMPLIACIÓ

Segons ha comunicat Quabit a l'organisme regulador, es podrà exercir el dret de subscripció preferent des del 27 d'abril fins a l’11 de maig. El valor teòric dels drets de subscripció es fixarà el 26 d'abril al tancament de mercat. A més, el grup informa que els drets es desdoblaran del valor de l'acció i començaran a cotitzar de forma separada des del dia 27 d'abril fins a l’11 de maig.

Durant aquest període es podran subscriure les accions corresponents a aquests drets i es podran sol·licitar totes les accions addicionals que es vulguin subscriure en segona volta. El termini per sol·licitar accions addicionals en segona volta serà el mateix, entre el 27 d'abril i l’11 de maig.

A partir de l'11 de maig i fins al 18 d'aquest mes, s'obrirà el període d'assignació d'accions addicionals, en cas que es cobrís la totalitat de la subscripció en primera volta. Finalment, entre el 18 i el 21 de maig, s'oferiran les accions sobrants després de la segona volta.

La companyia especifica que no hi haurà límit d'accions que es poden sol·licitar en segona volta, però les peticions que superin el nombre d'accions subscrites en primera volta passaran al tram d'assignació discrecional, juntament amb les peticions d'inversors institucionals.

NOVA AMPLIACIÓ

La immobiliària va captar al desembre passat 29 milions d'euros en una ampliació de capital mitjançant col·locació accelerada, durant la qual va emetre 17,5 milions de noves accions, també a un preu nominal de 0,50 euros i amb una prima d'emissió d'1,15 euros.

Després d'aquesta ampliació, el banc suís Julius Baer va entrar a la immobiliària en prendre una participació del 5,92% en el capital social a través de la seva empresa Kairos Investment. De fet, Francisco García Paramés (Cobas Asset Management) i Kairos van subscriure el 77% de l'ampliació.

Noticias relacionadas

contador