nueva cellnex portada

Cellnex puja un 4% després que la família Benetton vengués un 2,5% de la cotitzada de l'IBEX 35 a GIC, el fons sobirà de Singapur, segons va anunciar l'espanyola divendres passat en un fet rellevant publicat al tancament de mercat.

  • 30,70€
  • 0,49%

Com a resultat, Edizione i Goldman Sachs han signat un contracte per a la venda de pràcticament tots els drets de subscripció preferent de Cellnex, que Edizione espera rebre en el marc de l'ampliació de capital de 7.000 milions d'euros prevista per després de la Junta General d'Accionistes que se celebrarà aquest dilluns.

Els analistes de Banc Sabadell subratllen que, a més, "GIC s'ha compromès a exercitar els seus drets de subscripció preferent en l'ampliació per no diluir-se". D'altra banda, "Edizione ha reiterat el seu ferm suport a l'estratègia de Cellnex així com la gestió i creixement futur".

Aquests mateixos analistes veuen tant el moviment de GIC com el dels Benetton "esperat i gens sorprenent". "En aquest últim cas recordem que els Benetton tampoc van acudir a l'última ampliació de 4.000 milions d'euros que va comptar amb el suport inicial d'accionistes pel 19% del capital, entre ells GIC i ADIA", afegeixen. Així, "tampoc sorprèn que aquests últims acudeixin per evitar diluir-se", expliquen.

Des del Sabadell veuen per tant l'acord anunciat divendres passat com una cosa positiva per a Cellnex, "perquè s'evita l'overhang i perquè GIC, a més de seguir compromès amb el projecte, incrementa la seva participació i recolza l'ampliació".

Noticias relacionadas

contador