ep archivo - oficina de cellnex en la zona franca de barcelona archivo
EUROPA PRESS - Archivo

Al llarg de les darreres setmanes hem parlat de la possibilitat que els títols de Cellnex es dirigissin a la potencial zona de suport que li confereix la base del canal baixista dels últims mesos.

  • 31,16€
  • 0,32%
Análisis Técnico
S1
41.48
R1
49
R2
51.06
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Amb les típiques dilatacions en els preus que en ocasions es produeixen, doncs com deia un antic professor que vaig tenir "en borsa dos més dos són aproximadament quatre", podem afirmar que Cellnex està rebotant des de la base del canal baixista pel qual s'està desplaçant el preu des de principis d'octubre. Per definició zona de suport. La veritat és que són nombrosos els detalls que s'observen en aquest moment dins de l'estructura dels preus i que ens fan ser optimistes.

D'una banda, que aquest estigui rebotant aproximadament des de la base del canal baixista, a part que tenim una espècie de 'martell' setmanal a nivells de suport i després d'una important fase correctiva (-28% des de màxims). I d'altra tenim també potencials divergències alcistes setmanals entre el preu i l'oscil·lador de moment estocàstic, així com un possible sòl de mercat des del 61,8% de tota l'última gran pujada que va arrencar el març de fa un any. Per la qual cosa, en resum, són nombroses els senyals que ens estarien convidant a apostar per un potencial gir a l'alça després de quatre mesos de continuades caigudes.

clnx010321
Gràfic setmanal de Cellnex

Noticias relacionadas

contador