ep junta generalaccionistas prisa 2018
EUROPA PRESS

Prisa tanca amb una pujada del 2,1% després d'avançar en el seu procés de refinançament i anunciar l'homologació judicial dels acords amb la totalitat dels seus creditors. Així ho ha comunicat la promotora d'informacions a través d'un fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 0,34€
  • 0,00%

La companyia destaca que "al dia d'avui se li ha donat trasllat de l'acte del Jutjat Mercantil nº 3 de Madrid".

La promotora es va disparar el passat mes de gener davant la imminència d'un acord amb els seus creditors

Prisa es va disparar el passat 15 de gener davant la imminència d'un acord amb els seus respectius creditors. La companyia afrontava llavors venciments del 65% del seu deute financer net el 2018 i, després de les ampliacions i amb la venda de Media Capital per 440 milions d'euros, la promotora podria reduir el seu endeutament en un 60%.

Amb tot, l'empresa va guanyar 9,9 milions d'euros durant el primer trimestre de l'any, un 54,8% menys. Els ingressos van mostrar una caiguda del 9,4% que va arribar als 45.700.000 d'euros. Per la seva banda, el resultat brut d'explotació (EBITDA) va ser de 55 milions d'euros, un 29,1% menys.

La companyia va destacar als seus comptes que està duent a terme el pla d'eficiència anunciat el passat mes de febrer, amb l'objectiu d'estalviar 40 milions d'euros durant els propers 3 anys principalment en el perímetre de mitjans i en el corporatiu. Durant el període que va de gener a març de 2018, la implementació d'aquestes mesures ha suposat un estalvi de 8,5 milions d'euros amb un impacte en l’EBITDA de 6,9 ​​milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador