ep proyecto de renovables
KOBUS PARTNERS

Pressió baixista per a Acciona Renovables després que hagi finalitzat el període de 'lock up' perquè la seva matriu, Acciona, segueixi reduint la seva presència al capital.

  • 107,20€
  • -1,20%
  • 19,53€
  • -2,45%

Acciona podria col·locar un 8% addicional de la filial d'energia, de la qual controla el 82,72%, i assolir el seu objectiu de vendre el 25% del capital, segons estimen els analistes de Renta 4, que aconsellen sobreponderar el valor, amb un preu objectiu de 33,12 euros.

Al preu actual de mercat proper a 30 euros, Acciona obtindria uns 785 milions d'euros. "Amb la venda s'aconseguiria assolir el 25% previst i augmentar el free float en igual percentatge. La matriu es beneficiaria d'un millor preu de venda respecte a la primera col·locació", assenyalen aquests experts.

Tot i això, també apunten a una "possible pressió baixista a la filial, a l'esperar del possible anunci i descompte; i alcista per a la matriu".

Per part seva, els analistes de Banc Sabadell, que aconsellen comprar Acciona Renovables, amb un preu objectiu de 33,50 euros per acció, comenten que "si bé inicialment la possibilitat d'aquesta col·locació addicional podria pesar en certa manera sobre el valor, a llarg termini seria positiu tant per a aquesta com per a Acciona, mentre que facilitaria l'entrada d'aquesta última a l'IBEX; i permet obtenir liquiditat addicional a la matriu i rebaixar l'endeutament”.

Noticias relacionadas

contador