ep un parque fotovoltaico de acciona energia en chile
ACCIONA ENERGÍA

Acciona està en el que es coneix com a pujada lliure absoluta, o el que és el mateix sense resistències de cap mena, en teoria. Però casualment els nivells actuals es corresponen a la part alta del canal alcista pel qual es desplaça el preu des dels mínims del 2012.

  • 113,90€
  • 2,61%
  • 20,12€
  • 2,55%
Análisis Técnico
S1
142
S2
164
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

De moment, els màxims històrics d'Acciona els hem vist aquest matí al nivell dels 164,10 euros. El valor acumula una pujada propera al 10% durant les últimes cinc sessions i ara el suport més immediat no pot ser en un altre lloc que no siguin els màxims històrics anteriors, els 149 euros. Aquest nivell ha actuat com a resistència recentment i podria funcionar com a suport més endavant (throw back).

Així doncs, tot i que és un valor a màxims de tots els temps i que per definició no tindria resistències, en aquest cas en té. Per què? Perquè ens trobem amb una resistència dinàmica com és la part alta del canal alcista pel qual s'està desplaçant el preu des del 2012. És a dir, el preu fa gairebé 9 anys que es troba dins d'un canal alcista de manual. I, dilatacions a part, els màxims actuals coincideixen aproximadament amb la part alta d'aquest. Això deixa la porta oberta que en algun moment el títol es prengui un petit i merescut descans (fase de reacció) abans de donar continuïtat a les pujades.

ana261021
Gràfic setmanal d'Acciona

Noticias relacionadas

contador